Share
/ Blog / Kigo i Only Apartments Vacate to Venice!

Kigo i Only Apartments Vacate to Venice!

El mes passat vam estar encantats d’anunciar que Kigo i Only Apartments unirien les seves forces el 16 de Maig a l’Hotel Amadeus de Venècia, Itàlia.
L’event va ser ideat per a que els professionals que es dediquen al lloguer vacacional poguessin parlar sobre tots els temes relacionats amb el sector.
L’Alessandra, que forma part de l’equip de Kigo, va dir: “l’event va anar molt bé. Va ser genial poder conèixer in situ els reptes amb què s’enfronten els professionals que es dediquen al lloguer turístic al mercat italià i especialment a Venècia. A més a més, les pastes del buffet eren delicioses! No vaig poder estar-me’n d’agafar-ne més d’una!”

IMG_8183

Only Apartments, un dels múltiples portals associats a Kigo, també va ser-hi present. Only Apartments compartia les experiències dels seus usuaris després d’haver utilitzat Kigo, el software de lloguer turístic, i va col.laborar amb Kigo per millorar l’experiència d’usuari dels seus clients.

Only Apartments ofereix llistats d’apartaments de lloguer de curta estada. Tenint com a objectiu arribar a una audiencia global, Only Apartaments promociona actualment més de 25.000 propietats d’arreu del món.

Després de cadascuna de les presentacions va haver-hi una sessió de preguntes i respostes de 30 minuts cadascuna.

En Gregor, qui va participar també a l’event en nom de Kigo, va dir “Tinc una molt bona percepció d’aquest event. Ha estat genial rebre feedback del nostre sistema, sempre és un plaer conèixer com eines com la nostra i la capacitat d’investigació i analítica que tenim ajuden als nostres clients a visualitzar l’activitat dels seus hostes”.

A Kigo sempre estem encantats d’organitzar aquest tipus d’events. Ens agradaria aprofitar aquesta oportunitat per donar les gràcies a Only Apartments per col·laborar amb nosaltres. També a totes aquelles persones que van assistir a l’event i van compartir els seus pensaments!

Apunta’t al nostre pròxim event amb Atraveo

Vine a conèixer Kigo i Atraveo, un dels nostres portals associats, el dijous 12 de juny de 10:00 a 13:00.

T’esperem a les nostres oficines al cor de Barcelona, al carrer Provença, 388, 5è pis (amb Roger de Flor).

Sempre és un plaer conéixer professionals que es dediquen al lloguer turístic i que comparteixen les mateixes inquietuds. Vine i coneix a l’equip d’especialistes de Kigo, amplia la teva xarxa de contactes, reconecta amb els vells amics i comparteix experiències amb la comunitat de professionals que es dediquen al lloguer de propietats.

Contact Sales